Наш замовник володіє кількома кафе і піцеріями. На місцях облік замовлень клієнтів ведеться в спеціалізованій HoReCa програмі, пов’язаної з РРО, а бухгалтерський облік – в програмі «Бухгатерія для України, ред.2.0.». Дані про продані позиції меню вивантажуються в файл спеціального формату.
Завдання полягало в автоматизації завантаження даних в бухгалтерську програму 1С:Підприємство і формуванні в системі обліку документів по списанню продуктів, які входять до складу проданих страв.
Наші програмісти розробили і впровадили обробку, яка на підставі завантажених з зовнішньої програми даних і специфікацій, внесених в систему обліку, формує документи реалізації, списання матеріалів у виробництво і виробництва готових страв.
Це значно знизило витрати часу і, як наслідок, грошові витрати на ведення цієї ділянки обліку.
Дане рішення підійде всім підприємствам, що мають мережу кафе чи ресторанів.